Inspireer met verfrissende stijlen & producten

In de ochtend zingen de vogeltjes steeds vaker en het zonnetje probeert zich steeds meer te laten zien… de kriebels beginnen al te komen want de lente komt eraan! Een jaargetijde waar wij op voorhand al enorm van kunnen genieten. Ben jij benieuwd naar de lente-trends van 2020? We hebben er een aantal voor je op een rij gezet zodat jij jouw winkel lente-proof kan maken. 

Natuurlijke kleuren en materialen.
Veel natuurlijke materialen kennen we, zoals hout en marmer. In het komende seizoen zullen de ‘’ongewone’’ natuurlijke texturen een intrede maken in het interieur. Denk hierbij aan fluweel voor bekleding, kurkenwanden, multiplex, rieten en jute voor de meubels. Bij deze trend horen niet alleen de natuurlijke materialen, maar ook de natuurlijke kleuren zullen terugkomen in het interieur

Links: Bonendis – Rechtsboven: Tannery Leather – Rechtsonder: Emilie Scarves

Perfectly imperfect – Vertel je eigen verhaal.
Perfectie hoeft al lang niet meer. De natuur volgt haar eigen weg, dus waarom doen we dit dan niet in het interieur? Juist doorleefde meubels en accessoires die mee zijn genomen van (verre) reizen vertellen het verhaal in je huis. Ook droogbloemen passen uitstekend bij deze trend.

Boven: Bazar Bizar – Linksonder: Lilo Keramiek – Rechtsonder: The Twinning Company

Shaped & Softened
Bij Shaped & Softened zien we steeds meer functionele meubels die een beeldhouwkundig kwaliteit bereiken. Zo worden er zachte vormen en nadrukkelijke contouren gebruikt. Dit gaat samen met neutrale en zachte kleuren. De kleuren die gebruikt worden zijn wit, blauw, grijs en geel tinten. Alle kleuren in hun zachtste vorm.

Links: Yanantin Alpaca – Rechtsboven: Croon Concepts – Rechtsonder: Tessa Swinkels

Omring je met planten.
Haal letterlijk groen in je huis! Steden worden steeds meer volgebouwd en de behoefte aan groen groeit. Voor elke kamer heb je wel een aparte plant. Zo zijn er planten die tegen een hoge luchtvochtigheid kunnen, deze passen perfect in de badkamer. Voor de slaapkamer zijn er planten die extra gezond zijn. Je kamer een beetje opfleuren van al dat groen dat kan met wat kleurrijke accenten.

Linksboven: Mookstories – Linksonder: Studio Lof – Rechtsboven: Kop op! – Rechtsonder: Niko Niko

Hopelijk kan jij je (web)winkel nog meer lente-proof maken met dit rijtje lente-trends. Ben je benieuwd naar nog meer lente-producten? Bekijk hier de Orderchamp Spring collectie.

Heb jij al een gratis inkoopaccount van Orderchamp? Meld je nu aan en krijg toegang tot 700 inspirerende merken en meer dan 50.000 unieke producten.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram