Alles voor de kleintjes in onze Kids & Baby-categorie

Inmiddels hebben ruim 700 merken zich aangesloten bij Orderchamp. Om dit enorme aanbod overzichtelijk te houden, hebben we deze merken in verschillende categorieën ingedeeld. Eén van die categorieën is Kids & Baby. De titel zegt al genoeg: in deze categorie vind je alles voor kinderen en baby’s. Van kleding en boeken tot aan verzorging en handdoeken.

Categorieën en subcategorieën
De producten uit de Kids & Baby-categorie worden onderverdeeld in verschillende subcategorieën, zoals kleding, boeken, speelgoed, knuffels, verzorging, accessoires, schoentjes en decoratie. In deze Baby & Kids blog special lichten we 3 merken uit: Milestone, Little Indians Kidswear en Naïf.

Milestone
Je bent vast al bekend met de populaire mijlpaalkaarten, maar Milestone is het originele bedrijf achter dit concept. Milestone’s reis begon toen oprichtster Gemma wilde vastleggen dat haar zoontje zich voor de eerste keer had omgerold. Ze schreef een kaartje, voegde de datum toe en nam er een foto van met haar zoontje. Ze deed hetzelfde toen hij de eerste nacht doorsliep, voor het eerst kroop, zijn eerste ‘vaste’ eten at… Al snel realiseerde ze zich hoe kostbaar deze foto’s waren en dus besloot ze haar idee om te zetten in een product: Baby Cards by Milestone. Vandaag de dag, 8 jaar later, wordt Milestone verkocht in 40 landen en in 23 talen. Aan nieuwe ouders, trotse families en liefhebbende vrienden – die elke dag genieten van de producten van Milestone. De producten bieden de mogelijkheid om een cadeautje te geven dat voor zowel de baby als ouder waardevol is. Want wat is er uiteindelijk waardevoller dan familieherinneringen? 

Een kleine greep uit het assortiment van Milestone:

Baby Age + Moments Blocks
Baby’s First Year | Original

Little Indians Kidswear
Little Indians is een kinderkledingmerk dat in 2014 werd opgericht door Vanessa Erasmus. Vanessa wilde voor de kleintjes een wereld creëren die past bij de lifestyle van de moderne moeder. Vanuit haar kantoor in Rhoon wordt elk half jaar door het designteam een collectie tot leven gewekt, en in Istanbul onder fairtrade-omstandigheden gefabriceerd. Little Indians zorgt ervoor dat ze op een verantwoordelijke manier zaken doet zodat de kleding zo min mogelijk impact heeft op het milieu. De stoffen voor de collectie worden zorgvuldig uitgekozen op basis van de zachtheid en eco-vriendelijkheid. Momenteel wordt Little Indians verkocht in ongeveer 25 landen bij zorgvuldig geselecteerde boutiques en in warenhuizen zoals Barney’s in New York en Lafayette in Qatar.

Een kleine greep uit het assortiment van Little Indians Kidswear:

Sweater Tres Bien – Total Eclipse Velour
Oxford Bootie Dot

Naïf
Less is more, maar alleen met de juiste werkzame ingrediënten. Dat is wat de vaders Jochem Hes en Sjoerd Trompetter dachten toen ze in 2013 allebei vader werden. Er ging een wereld voor ze open, maar tegelijkertijd ontdekten ze dat zelfs babyverzorging schadelijke ingrediënten bevat. Niet helemaal de bedoeling, dus toen werd Naïf geboren: een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin voor baby’s en kinderen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby écht nodig heeft. Niks meer, niks minder. En wat bleek: ook veel vrouwen grepen graag naar de kinderproducten van Naïf… Dus ontwikkelden de heren ook een vrouwenlijn. Een complete skincare lijn met natuurlijke verzorgingsproducten, zonder chemische rommel, die iedere vrouw nodig heeft in haar dagelijkse beauty routine. 
Bij Naïf houden we het zo simpel mogelijk. De producten van Naïf doen wat ze beloven; ze verzorgen, reinigen en laten je stralen. Huidverzorging zoals het bedoeld is.

Een greep uit het assortiment van Naïf:

Naast deze drie merken zijn er nog talloze andere leuke merken die zeker een bezoekje waard zijn! Een aanrader is bijvoorbeeld Moon Monsters, een kinderkledingmerk van Belgische komaf, of Dutch-lifestyle: voor de beste cadeautjes voor tijdens de zwangerschap, of tot slot Kids Ware Lifestyle, voor handgemaakte producten en accessoires voor op de baby- of kinderkamer.

Past Kids & Baby nou niet helemaal bij jouw (web)winkel? Geen zorgen! We hebben ook nog altijd een heleboel andere categorieën zoals Home & Living, Fashion Accessories, Beauty & Health en Stationery.

Heb jij al een gratis inkoopaccount van Orderchamp? Meld je nu aan en krijg toegang tot 700 inspirerende merken en meer dan 50.000 unieke producten.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram