Inspelen op Valentijnsdag doe je zo

De dag van de liefde staat weer voor de deur! En of je er persoonlijk van houdt of niet: voor retailers is Valentijnsdag een kans die je niet kunt laten liggen. Want een romantisch diner is natuurlijk altijd goed, maar met een mooi, attent cadeau verrassen we onze geliefden misschien nog wel meer. Wij zochten vijf producten uit die gegarandeerd een succes zijn op deze dag.

1. Sieraden
Diamonds are a girl’s best friend, maar met goud en edelstenen maak je de meeste vrouwen gelukkig. Omdat vrouwen zich vaak erg bewust zijn van hun persoonlijke smaak, raden we aan om voor eenvoudige, stijlvolle materialen te gaan. Een handgemaakt setje oorbellen van ArteGia of een minimalistische bangle van Edel & IJdel doet het sowieso goed.

artegia_oorbel
Midi Garnet Hoop Gold | ArteGia
Bangle CADIZ | Edel & IJdel

2. Geurkaarsen
Minstens zo’n leuk en attent gebaar is een geurkaars – zeker wanneer de kaars zo mooi is vormgegeven als die van WOO of ME&MATS. Op die manier verspreidt de kaars niet alleen een fijne geur door het huis, maar dient het ook nog eens als volwaardig interieur accessoire. En zoals ME&MATS zelf zegt: met een kaars ga je de wereld niet redden, maar zo’n klein gebaar kan voor je geliefden wel enorm waardevol zijn!

Lucky Candle Matt Green | WOO
Tin Candle – You’re Golden | ME&MATS

3. Chocolade
Een beetje cliché, maar waar: chocola is (bijna) altijd een goed cadeau. Zeker wanneer het om een bijzondere soort of smaak chocolade gaat, zoals bij de repen van The High Five Company. Dit bedrijf maakt eerlijke bean-to-bar chocolade van de fijnste cacao. Die cacao kopen ze in bij kleine, ambachtelijke makers en combineren ze met allerlei bijzondere ingrediënten als gember, rozen of peper. Niet alleen lekker, maar dankzij de fairtrade productie ook nog eens een verantwoord cadeau! 

Chocolate Tree Hot Chocolate Rose | The High Five Company
Chocolate Tree Mexican Stoneground | The High Five Company

4. Fijne bodylotion of lichaamsolie
Een praktisch cadeau waar zowel de gever als ontvanger van kan genieten: luxueuze bodylotion of lichaamsolie. Vaak zijn we geneigd om voor onszelf niet veel geld uit te geven aan verzorgingsproducten, dus des te leuker om zo’n luxeproduct eens cadeau te krijgen. De bodylotions en oliën van Oliveda zijn verrijkt met olijfolie, dierproefvrij en veelal veganistisch. De mooie glazen flesjes zorgen ervoor dat dit product niet achterin de kast zal verdwijnen, maar een mooi plekje in de badkamer verdient.

Oliveda

5. If all else fails: een lief kaartje
Bij gebrek aan tijd, inspiratie of budget is er altijd nog een laatste optie: een simpel maar liefdevol kaartje. En zoiets persoonlijks is natuurlijk nog leuker om te ontvangen wanneer de kaart zo’n prachtig ontwerp heeft als de kaarten van The Completist. Overigens zijn deze kaarten niet alleen leuk voor Valentijnsdag, maar eigenlijk een geschikt cadeautje voor elke dag van het jaar. 

I LOVE YOU CARD | The Completist
YOU + ME CARD | The Completist

Winactie
Waar zou jij zijn zonder je personeel? Omdat we vinden dat zij het ook verdienen om met Valentijnsdag in het zonnetje te worden gezet, verloten we een cadeaupakket met de bestsellers uit dit artikel:

Winactie: waarom verdient jouw winkelpersoneel dit speciale Valentijns cadeaupakket t.w.v. €150,-? Laat een reactie achter onder dit blogbericht.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram