In een 3-delig blog vertellen we het verhaal van de winnaars van de Orderchamp retailer survey. Deze week winnaar 1: Groen+Akker.

De retailer survey en bijbehorende winactie die we hebben verstuurd is enthousiast ontvangen. Vandaag maken we de winnaars bekend. Elk winnen zij €500,- Orderchamp shoptegoed! Daarnaast willen we iedereen die de survey heeft ingevuld bij dezen bedanken!

De volgende retailers zijn uitgekozen tot winnaar: Groen+Akker, Maison Melanie en No lemons, please! Gefeliciteerd! Naast dat zij de mooie prijs van het Orderchamp shoptegoed t.w.v. €500,- hebben gewonnen, willen wij graag het verhaal vertellen achter deze winnaars. Wij zijn daarom op pad gegaan om de winnaars persoonlijk te spreken. Deze week uitgelicht: Groen+Akker, een nieuwe concept store in de Pijp in Amsterdam.

Hoe is het allemaal begonnen? 
“Vier maanden geleden zijn wij (Gerbrand, Maaike en Hans) gestart. Een nieuwe concept/gift store in de Pijp, in een zijstraat van de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam, genaamd Groen+Akker. Vernoemd naar onze achternamen. In dit prachtige pand dat een voormalig schildersatelier is, hebben wij geprobeerd de mooiste merken onder één dak te brengen.”

De winkel is erg sfeervol is ingericht volgens prachtig Scandinavisch design. Je ziet dit terug in de kleuren en het minimalistisch ontwerp. Stijl en coziness komen samen, mede door het warme welkom van de eigenaren.

Waar ligt jullie kracht? 
“Onze kracht ligt naast de winkel- en online-ervaring ook in het opzoeken van de consument. Zo staan wij op beurzen, denk hierbij aan de VT wonen beurs of op hippe kerstmarkten.”

Kopen jullie ook in via andere kanalen naast Orderchamp?
“Sommige merken die we inkopen komen uit Parijs. We hebben warme banden met gevestigde high-end- en design-leveranciers. Daarnaast vullen wij ons assortiment aan met Amsterdamse merken via social media en Orderchamp.”

Wat is het verschil tussen de huidige manier van inkopen en Orderchamp?
“Het mooie aan Orderchamp is dat een digitale tool interactie mogelijk maakt tussen de leverancier en wij als retailer.”

Daisy Flower Pin
Curvy tealight with a smile

Meest unieke/tofste product dat je hebt ingekocht? 
“De pins van STOOK waren favoriet van Maaike. Ze draagt die zelf ook op haar spijkerjasje. Daarnaast hebben wij de waxinelichthouders van John William Bosch ontdekt. Hij kwam de waxinelichthouders, als Amsterdammer, zelf afleveren.’’

Als je binnenloopt is het moeilijk om niet verleidt te worden om iets kopen. Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor je nichtje, vriendin of vader? Loop dan even binnen of bekijk hun webshop en instagrampagina

Heb jij al een gratis inkoopaccount van Orderchamp? Meld je nu aan en krijg toegang tot 500 inspirerende merken en meer dan 40.000 unieke producten.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram