showUP en Orderchamp mikken op meer relevantie buiten het traditionele inkoopseizoen.

Vanaf vandaag starten showUP en Orderchamp een samenwerking om hun aangesloten retailers en merken zowel een inspirerende offline als online inkoopervaring te bieden. Deelnemers van inkoopbeurs showUP kunnen daarmee via Orderchamp hun producten ook buiten het ‘traditionele inkoopseizoen’ verkopen aan meer dan 5.000 retailers in Europa. Bezoekers krijgen daardoor de mogelijkheid om de unieke merken van de showUP beurs in onze marketplace in te kopen.

showUP
showUP is een toonaangevende retail inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. Kenmerkend voor showUP is het kwalitatieve, gecureerde aanbod van merken en de ruimtelijke opzet. De beurs bestaat sinds 2013 en richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen, boekenwinkels en museumwinkels. Net als Orderchamp streeft showUP naar het samenbrengen van unieke merken en producten waarmee retailers zich kunnen onderscheiden. 

Ook zichtbaar na de beurs
Door de toenemende veranderingen in retail kopen zelfstandige retailers steeds vaker in kleinere aantallen bij meerdere merken in. Directeur van showUP Daan van Trigt onderkent deze trend: “Voor onze beursdeelnemers wordt het belang van het online aanbieden van het assortiment steeds groter. Voor een groot deel van hen is de stap naar een eigen B2B portal niet lucratief. Orderchamp biedt hen een innovatieve oplossing waarmee ze zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen beheren. Ook bezoekers van showUP profiteren van de samenwerking. Zij kunnen het geselecteerde aanbod van de beurs nu ook na de beurs raadplegen. Zo ontstaat als aanvulling op de fysieke beurs een krachtig online platform om op elk moment met elkaar in gesprek te gaan.”

“Als aanvulling op de fysieke beurs is Orderchamp een krachtig online platform om op elk moment met elkaar in gesprek te gaan.”

Unieke producten in elke winkel
CEO van Orderchamp Joost Brugmans is blij met de samenwerking: “Onze missie is om elke winkel te voorzien van unieke producten. De inspirerende merken die deelnemen aan showUP zijn een prachtige aanvulling op de merken die we al op het platform hebben aangesloten. Via onze algoritmes koppelen we die merken graag aan de juiste winkeliers uit heel Europa om hun afzet te vergroten.”

showUP Beurs
Op 2 en 3 februari 2020 organiseert showUP weer een uniek evenement vol inspirerende merken en vakkundige sprekers. Naast 350 deelnemers praten 6 experts je bij over de laatste (online) trends en ontwikkelingen. Onderwerpen waar je als ondernemer, inkoper, retailer of stylist écht iets aan hebt. 

Eén van de sprekers is Marie-Gon die vertelt over de Color Navigator System en hoe je als merk dicht bij jezelf blijft en voor jezelf een goede basis neerzet. Of wat te denken van Jan Trendman die in een presentatie met inspirerende beelden de belangrijkste consumententrends voor het komende seizoen laat zien. Bekijk voor meer informatie de website van showUP.

Orderchamp zal ook aanwezig zijn met een inspirerende stand, onder noemer “showUP Digital Hub by Orderchamp”. Op de vloer kunnen winkeliers een kijkje nemen in de digitale keuken en snel informeel advies inwinnen van allerlei experts uit de markt. Tot slot hebben we nog een ludieke verrassing in petto voor de bezoekers en deelnemers, kom dus vooral even langs!

Speciale aanbieding
Ben je showUP deelnemer maar nog geen klant van Orderchamp? Neem dan vandaag nog contact op voor een speciale aanbieding met één van onze accountmanagers op +31(0) 20 308 08 08 en plan meteen een afspraak in, zo kun je ook voor en na de beurs in contact komen met onze retailers.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram